Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Eerste exemplaar nieuwe presentatiegids OWIOS voor Henk Winters

OLDEBROEK - Afgelopen vrijdag 16 september was de uitreiking van de nieuwe presentatiegids 2022/2023 van v.v. OWIOS en het eerste exemplaar van de 21e editie werd deze keer overhandigd aan Henk Winters, oud-trainer OWIOS 2. Het centrale thema van deze gids is "Op naar de Zaterdag" want dat is toch wel de mooiste dag van de week!

Deze keer is de gids weer lekker dik met 68 pagina’s en het is een compleet magazine! In de gids staat een afwisselend aanbod van onderwerpen en pakkende foto’s waarbij iedereen een goed beeld krijgt van de voetbalvereniging. Want elke dag gebeurt er wel iets, een afscheidsverhaal van Henk Winters, een mooi verhaal van de voetbalfamilie Hoogland, nieuwe gezichten worden voorgesteld en een uniek verhaal van het Walking Footbal-team. Daarnaast nog vele andere artikelen, kortom een mooi inkijk in het reilen en zeilen van de vereniging.

De uitreiking was in de kantine van OWIOS en na een kort welkom door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, werd het eerste exemplaar overhandigd aan Henk Winters. Na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden. Daarna kon iedereen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken onder het genot van een hapje en drankje.

Deze week worden de gidsen thuisbezorgd aan de leden en wie er graag ook een exemplaar wil kan deze ophalen in de kantine bij het koffieapparaat.

Eerste exemplaar nieuwe presentatiegids OWIOS voor Henk Winters

Deel dit artikel