WEZEP - Woensdagavond 9 november speelde het 1ste team van Amptmeijer Badminton'80 tegen BC Go uit Groningen. De herendubbel, bestaande uit Cornel en Rémon, begon goed en de eerste set werd gewonnen met 21-14, de tweede en de derde set werden helaas verloren.

De damesdubbel, bestaande uit Vera en Eline, was een spannende partij maar deze werd verloren met 19-21 en 20-22. Justin speelde een goede eerste single, maar kwam net wat tekort. Vera verloor de eerste set met 16-21 haar single en maakte het in de tweede set nog spannend maar kon er met een setstand van 20-22 geen derde set uithalen. Cornel won de single in twee sets, en Eline kon haar single partij ook niet in winst omzetten. De eerste mix van Vera en Rémon was een zeer spannende driesetter waarbij de derde set werd verloren met 25-27. De tweede mix werd helaas ook verloren ook al kwamen Justin en Eline terug van een achter stand van 3-11 maar de set verloren ze met 19-21

De eindstand was 1-7 voor BC Go. 18 november mag Amptmeijer badminton’80 tegen Diok in Enschede. Daarnaast heeft Herenteam Kamphuis verloren van ELO Hengelo met 3-5 en recreanten team TTL heeft gewonnen met 0-8 van Doornspijk afgelopen week.

Deel dit artikel