Ankeiler: We merken allemaal dat het klimaat aan het veranderen is. In de komende periode staan we voor een gigantische opgave om de gevolgen van de klimaatverandering zo beperkt mogelijk te houden.

We merken allemaal dat het klimaat aan het veranderen is. In de komende periode staan we voor een gigantische opgave om de gevolgen van de klimaatverandering zo beperkt mogelijk te houden. Verduurzaming is hierbij van wezenlijk belang. Ook in de erfgoedsector moet hiermee volgens het Gelders Genootschap aan de slag worden gegaan.

Vanuit de Steunpunten Cultureel Erfgoed organiseren het Gelders Genootschap en Het Oversticht daarom een webinarreeks met als thema Verduurzaming en Erfgoed. In deze reeks zullen ze aandacht besteden aan de technische kant van verduurzaming, maar ze zullen tegelijk iets vertellen over de rol van eigenaren en bewoners.

Tevens presenteren ze veel praktijkvoorbeelden rondom dit thema zoals zonnepanelenbeleid en projecten over de aanpak van de verdroging van landgoederen. Erfgoed als duurzame brandstof voor de samenleving! lees meer

Geïnteresseerd in deze webinars? Meld je dan aan via deze link!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel