Afdrukken
Ankeiler: Volgende maand is het Stoptober en daarom hebben verschillende organisaties uit het lokaal preventie-akkoord hun handen in een geslagen.

- Volgende maand is het Stoptober en daarom hebben verschillende organisaties uit het lokaal preventie-akkoord hun handen in een geslagen. Tactus Verslavingszorg, Stichting WIEL en Anique Leefstijl houden een informatieavond in 't Huiken over het stoppen met roken met het programma Rookvrij & Fitter.

Wanneer: 27 september

Tijd: 19:30 tot 21:00 uur

Waar: 't Huiken

Het programma

Bij Rookvrij en Fitter spelen beweging en leefstijlverandering een grote rol. Het programma biedt zowel individuele begeleiding als begeleiding in groepen. Het programma bestaat uit een uitgebreide intake, actieve groepssessies of individuele sessies en een afrondend gesprek gericht op een rookvrije en fitte toekomst. Daarnaast zijn er wandelingen, Fresh Air Walks, Het programma wordt één keer per kalenderjaar 100% vergoed door de zorgverzekeraar zonder dat het je eigen risico kost. Ook worden nicotinevervangende middelen en medicatie volledig vergoed.

Aanmelden kan via a.detollenaere@gmail.com of bellen naar 06 - 300 69554

Meer informatie ga naar www.rookvrijenfitter.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel