Ankeiler: Bibliotheek Noord-Veluwe biedt een gratis cursus om mensen te leren hoe zij kunnen solliciteren via internet. De cursus bestaat uit 3 lessen en start op 1 december.

- Bibliotheek Noord-Veluwe biedt een gratis cursus om mensen te leren hoe zij kunnen solliciteren via internet. De cursus bestaat uit 3 lessen en start op 1 december.

Een baan vinden gebeurt tegenwoordig grotendeels via internet. Maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. In deze cursus leren deelnemers hoe ze vacatures kunnen zoeken, een account aanmaken en reageren op een baan.Hoe maak je jezelf vindbaar op internet? Wat zijn goede vacaturesites? Sommige sites sturen je automatisch een bericht als er nieuwe vacatures voor je zijn. Hoe regel je dat? En hoe maak je een motivatiebrief en een cv? Wat gebeurt er daarna?

De cursus is gratis en bestaat uit 3 lessen van ieder 2 uur. Nodig bij de trainingen: eigen laptop of tablet. Datum en tijd: donderdag 1, 8 en 15 december, 9.00 – 11.00 uur.De cursus Online solliciteren doe je zo is een initiatief van Bibliotheek Noord-Veluwe, Digislim en Rozet.

Aanmelden voor deze cursus kan via de website https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel