Ankeiler: De sportverkiezingsavond 2022 van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 10 februari 2023 gehouden in het clubgebouw van WHC op sportpark Mulderssingel.

- De sportverkiezingsavond 2022 van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 10 februari 2023 gehouden in het clubgebouw van WHC op sportpark Mulderssingel. De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Het eerste deel voor de pauze komt de jeugd aan bod en na de pauze de volwassenen.

Indienen sporthelden

Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet en kampioenen zowel individueel al per team in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2022 bekend gemaakt.

Erepenning sportvrijwilliger

Ook kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2022. Als u iemand kent die heel veel voor de vereniging heeft gedaan en nog doet, dan kunt u deze met uw motivatie indienen.

Aandacht gehandicaptensport

Ook wordt er aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Opgave sporters en clubvrijwilliger

Een ieder wordt uitgenodigd om uiterlijk 9 december 2022 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via info@sportverkiezing.com. Voor meer informatie zie ook www.sportverkiezing.com.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel