Ankeiler: Komende zondag is het alweer 1 e Advent, er zijn 4 adventszondagen en dan is het Kerst! Van het donker naar het licht.

- Komende zondag is het alweer 1 e Advent, er zijn 4 adventszondagen en dan is het Kerst! Van het donker naar het licht. Om zo voor iedereen proberen wat lichtpuntjes te maken, is er zondag in de Kruiskerk aan de Kerkweg 6 in Wezep, samen met de gemeente van de Pauluskerk, weer een speciale Adventsdienst.

Het is een Cross-Over dienst, een laagdrempelige viering voor iedereen.. samen met jongeren voorbereid, een opgewekt karakter met mooie liederen o.a.: Wijs mij de weg naar Bethlehem en heel gewoon. De muziek wordt verzorgd door de Cross-Over band met o.m. Claire, Ellemijn, Lute, Alec, Tamara, Niah en Joran.

Voel je welkom, de dienst begint om half 10 (ook online te volgen op Kerkdienst gemist.nl /Gelderland/Wezep/Kruiskerk) en de kookdominee Han Wilmink verzorgt de viering.

Het thema is: Wie ‘t kleine niet eert, is het grote niet weert n.a.v. Jesaja 11:1-10

En tot slot na de tijd nog een heerlijk kopje koffie of thee en fris voor iedereen om nog even samen te praten of zomaar even er te zijn.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel