Ankeiler: Het college van burgemeester en wethouders heeft begin dit jaar besloten een pilot in te stellen voor de Vesting. De komende jaarwisseling is de Vesting een vuurwerkvrije zone.

- Het college van burgemeester en wethouders heeft begin dit jaar besloten een pilot in te stellen voor de Vesting. De komende jaarwisseling is de Vesting een vuurwerkvrije zone.

De extra maatregelen bestaan uit het intensiveren van het toezicht en het aanwijzen van de Vesting als vuurwerkvrije zone tijdens de jaarwisseling. Extra toezicht begint al in de weken voor de jaarwisseling en is er zowel fysiek door beveiligers, als met behulp van cameratoezicht. Dit toezicht heeft een preventieve werking en wordt ingezet om daders te identificeren.

Het verkleinen van de kans op gevaar, schade en overlast door vuurwerk is een gezamenlijke klus. Wij doen als gemeente samen met de politie, een nadrukkelijk beroep op alle inwoners en ondernemers om samen op te trekken. Daarom nodigen we jullie van harte uit op donderdag 1 december om 20.00 uur in restaurant de Haas. Tijdens deze bijeenkomst staan de vuurwerkvrije zone, de aanpak van het vuurwerkoverlast en het gezamenlijke belang centraal.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel