Ankeiler: Op vrijdag 2 december organiseert Wilbert Magré een concert ten behoeve van de Veluwse Wens Ambulance. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk en begint om 20.00 uur.

- Op vrijdag 2 december organiseert Wilbert Magré een concert ten behoeve van de Veluwse Wens Ambulance. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk en begint om 20.00 uur.

De stichting waar de opbrengst van het concert voor is maakt het mogelijk dat mensen hun (laatste) wens, geheel kosteloos, in vervulling kunnen laten gaan.

Deze avond zingen voor u het Veluws Mannenensemble en Young Ladies Choir Rejoice o.l.v. Wilbert Magré. Ook wordt medewerking verleend door: Carina Petersen-Bossenbroek (panfluit), Liesbeth Top (panfluit), Jan Rozendaal (orgel) en Wilbert Magré (piano).

Kaarten zijn met vijf euro korting te reserveren vooraf via www.wilbertmagre.nl. Volwassenen betalen dan vijf euro in plaats van tien euro en kinderen € 2,50 i.p.v. € 7,50.

De organisatie hoopt weer een mooi bedrag voor de Veluwse Wens Ambulance op te halen die deze avond ook bekend wordt gemaakt aan het eind van het programma. Elke bezoeker die een toegangsbewijs voor deze avond reserveert steunt al dit prachtige doel!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel