Ankeiler: Ook dit jaar wordt er door de Vredeskerk, Dorpskerk en Hoeksteen weer een kerstkaartenactie gehouden. In de periode van 12 t/m 23 december kunnen (kerst-) kaarten worden ingeleverd.

- Ook dit jaar wordt er door de Vredeskerk, Dorpskerk en Hoeksteen weer een kerstkaartenactie gehouden. In de periode van 12 t/m 23 december kunnen (kerst-) kaarten worden ingeleverd.

Deze kaarten worden door vrijwilligers bezorgd binnen de gemeente Oldebroek ( Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep, Hattemerbroek) en Kamperveen. De kosten voor het bezorgen bedragen EUR 0,60 per kaart. Men wordt verzocht het geld in een aparte enveloppe in te leveren.

Dit jaar is de opbrengst voor 'De Huiskamer van Wezep'. Hier is men altijd welkom voor een kop koffie/thee en een luisterend oor. Ook zijn er diverse activiteiten zoals biljart, koersbal of handwerken. Verder is er 'De Paskamer' waar gedragen kleding wordt verkocht.

De kaarten kunnen vanaf maandag 12 december worden ingeleverd bij verschillende adressen:

Chr. Boekwinkel De Rivier

Turfhorst Veldheem

Expert van Enk

Weidebeek

Slagerij Bos

Krone-Zicht

Men kan tot uiterlijk vrijdag 23 december om 17.00 uur kaarten inleveren. Later gebrachte kaarten worden niet geaccepteerd. De kaarten worden bezorgd op zaterdag 17 december en op zaterdag 24 december.

Deze actie wordt gehouden in samenwerking met de Hervormde gemeenten van Oldebroek en Oosterwolde.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel