Ankeiler: Aan de Boterakkers in Wezep keek men vrijdagmorgen raar op. Eerst reed Sinterklaas met zijn Pieten in een brandweerwagen door de straat.

- Aan de Boterakkers in Wezep keek men vrijdagmorgen raar op. Eerst reed Sinterklaas met zijn Pieten in een brandweerwagen door de straat. Even later kwam er een complete cameraploeg aanzetten met als hoofdpersoon chef-kok Ramon van het televisieprogramma Binnenste Buiten.

Fotoreportage Alida Bosma

Het thema was oliebollen. Een persoon uit Wezep had een lekker recept om oliebollen te bakken en kok Ramon vond dit een goed item voor in zijn televisieprogramma.

Alida en Jan Maarten Bosma waren getuigen van deze gebeurtenis.

'Spontaan kwam de chef-kok naar ons toe voor een selfie om daarna heel vaak met een schaal oliebollen door de straat te wandelen voor het juiste shot. Wanneer het wordt uitgezonden is nog niet duidelijk, maar het was leuk om te zien hoe vaak de oliebollen door de straat heen en weer gingen. Helaas hebben we de oliebollen niet kunnen proeven want ze waren nodig voor de opnames van het programma,' aldus Alida en Jan Maarten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel