Ankeiler: HENOCH is een wandelgroep voor mannen die elkaar ontmoeten in de inspirerende, rustgevende natuur van ‘t Harde.

- HENOCH is een wandelgroep voor mannen die elkaar ontmoeten in de inspirerende, rustgevende natuur van ‘t Harde. Tijdens de wandeling lachen ze en maken ze plezier, voeren ze bemoedigende gesprekken en luisteren ze naar elkaar. Samen zorgen ze voor een veilige, ontspannen sfeer waarin vriendschappen ontstaan en versterkt worden.

Matthé Vos zegt daarover: 'Iedere man heeft een goede vriend nodig die met hem meewandelt in het leven. Die niet veroordeelt, maar luistert, bemoedigt en enthousiasmeert. Een vriend kan je helpen in het soms verwarrende, ingewikkelde leven. Bij onze wandelingen is Jezus ons voorbeeld en volgen wij Hem. We proberen net zoals Hij aandacht te bieden aan ieder individu en een luisterend oor te zijn. We geven zonder er iets voor terug te verwachten. We willen onderwijzen en onderwezen worden tot herstel en opbouw van elkaar. Samen wandelen geeft een gevoel van verbondenheid en eenheid'.

Hij vervolgt: 'We geloven dat ieder man voor een waardevolle bijdrage zorgt. We nodigen daarom iedere man uit om deze wandelgroep aan te vullen met zijn persoonlijkheid. Ongeacht je leeftijd of geloofsovertuiging, je bent welkom. We zien er daarom naar uit jou bij de volgende wandeling te ontmoeten. Wij wandelen in rustig tempo en zorgen we voor koffie/thee & koek tijdens de pauze. Voel je welkom om aan te sluiten. Op die manier hopen we de wandelgroep te vermenigvuldigen opdat er een ‘Beweging van wandelende mannen’ op de Veluwe (en daar buiten) kan ontstaan.

Iedere laatste zaterdagochtend van de maand. Verzamelen bostand - eind Burg. Ulco de Vriesweg. Start 7.00 uur terug 9.30 uur. Iedere laatste dinsdagavond van de maand. Verzamelen MFC Aperloo Stadsweg 27 't Harde. Start 19.30 terug 21.30 uur De eerstvolgende wandeling wordt gehouden op 27 december.Heb je vragen? Of komt de plaats of tijd je niet uit, maar ben je wel erg geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Matthé Vos via 06 -15051276 of email m.voss@kpnplanet.nl

Van plan te komen? Meld je aan bij Matthé. Zo kan ervoor gezorgd worden dat er voor iedereen koffie en koek is!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel