Ankeiler: S.V. ’t Harde wint met duidelijke cijfers van Noord Veluwe Boys, na 90 minuten spelen stond er 1-5 op het scorebord.

- S.V. ’t Harde wint met duidelijke cijfers van Noord Veluwe Boys, na 90 minuten spelen stond er 1-5 op het scorebord. De meeste doelpunten werden in de 1e helft gescoord, de laatste 45 minuten werd er duidelijk gas terug genomen door S.V. ’t Harde.

Om 13.30 uur werd er afgefloten op het mooie sportpark “De Kuule”. Dit vroege tijdstip had natuurlijk alles te maken met het Nederlands elftal. Onder koude omstandigheden wisten er weer veel Hardenezen de weg naar Hattemerbroek te vinden. De ruime meerderheid langs de lijn en op het terras kwam dan ook uit ’t Harde. De support moeten de spelers zeker goed doen en daarom werd vanaf minuut één de weg naar de doelman van Noord Veluwe Boys gezocht.

Diverse kansen werden niet afgerond, maar na een kwartier spelen was het dan uiteindelijk raak. Vanuit een strak genomen corner door Rick Zanting wist Stan Timmers voor de 2e keer dit seizoen de bal binnen te koppen. Een mooie opsteker voor de “Groen-witten”. Maar in plaats van deze voorsprong uit te bouwen kwam Noord Veluwe Boys na een half uur spelen toch langszij door een onoplettendheid in de defensie. Noord Veluwe Boys is toch wel een “angstgegner” van S.V. ’t Harde en een ieder was alweer bang voor een lastige middag. Maar voordat het gemopper op gang kwam langs de lijn, wist Menno van ’t Hul het net te vinden en kwam de stand op 1-2 te staan.

Luuk Struik was scherp na een fout in de defensie van Noord Veluwe Boys en scoorde zijn 7e treffer van het seizoen. Vlak voor rust kwam er 1-4 op het scorebord te staan. Pascal van Hulsteijn krijgt de bal op het middenveld en zet zo samen met Rick Zanting een één-twee op, Pascal wist dit koelbloedig af te ronden. Een mooie afsluiting van de 1e helft.

Na rust was het voor de trouwe supporters koukleumen langs de lijn. Het voetbal was niet meer hartverwarmend te noemen, maar er werd door S.V. ’t Harde niet veel meer weggegeven. Diverse kansen werden door de mannen van René van ’t Goor niet afgerond, maar uiteindelijk wist Rick Zanting nog 1-5 te maken. Een mooie afsluiting voor Rick, die zichzelf beloond na een prima gespeelde wedstijd.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het jaar 2022 op het programma. Thuis wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen SEH uit Heerde. Een mooi afsluitende affiche met 2 ploegen in vorm, die aankloppen bij de top van de 4e klasse D.