Ankeiler: Het Christelijk Mannenkoor ‘t Harde e.o. wil u dit jaar trakteren met een traditioneel kerstconcert in de Goede Herderkerk in Oldebroek.

- Het Christelijk Mannenkoor ‘t Harde e.o. wil u dit jaar trakteren met een traditioneel kerstconcert in de Goede Herderkerk in Oldebroek. Het is het 43e jaar dat het koor een kerstconcert verzorgd. Het concert staat gepland op 2e kerstdag 26 december om 19.30 uur.

Gerrit Smit: ‘Nu alle beperkingen zijn opgeheven en het dagelijkse leven weer ‘normaal’ is geworden is het dan eindelijk zover. Een traditioneel kerstconcert waarbij ons mannenkoor traditionele en modernere kerstliederen ten gehore zal brengen.’

Dit alles met medewerking van Marjolein de Wit op fluit, hoboïst Diana Abspoel en Marcel van de Ketterij op het orgel. Om de sfeer van geborgenheid en samenzijn te benadrukken zal er ook samenzang zijn waarbij u als publiek mee mag zingen. Het concert zal worden gedirigeerd door onze vaste dirigent Henk van der Maten en zal op de piano worden begeleid door Jorrit Woudt.

‘Zoals ieder jaar wordt de kerk weer prachtig uitgelicht’, vervolgd Smit: ‘Een prachtig sfeervol gezicht!’. Het 100-leden tellende koor is inmiddels alweer vol overgave aan het repeteren. Het Mannenkoor wil ‘Zingend getuigen’ van het Koninkrijk van God dat aanstaande is. Daarom klinkt in de liederen de oproep door tot geloof in Hem: de Heere Jezus, De Heiland en Koning.

De kosten voor een kaartje zijn 12,50 euro in de voorverkoop (van 6 tot 23 dec). Aan de kerk kost een toegangsbewijs 15,00 euro. Kinderen onder de twaalf jaar zijn gratis en donateurs krijgen 2,50 extra korting op een kaartje. U kunt kaartjes kopen voor het concert bij De Meule in Oosterwolde, Den Horsten in Doornspijk, Marsman op ’t Harde en bij Boekhandel Pool in Oldebroek.

Een prachtige afsluiting van de kersttijd! De kerk is open vanaf 19.00 uur

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel