Ankeiler: Vrijdag 30 december 2022 vindt er een samenzangavond plaats rondom het thema “De reis door het leven” met liederen uit de Johannes de Heer bundel in de Hervormde Kerk van Doornspijk.

- Vrijdag 30 december 2022 vindt er een samenzangavond plaats rondom het thema “De reis door het leven” met liederen uit de Johannes de Heer bundel in de Hervormde Kerk van Doornspijk. Aanvang 19:30 uur. De eerste 600 reserveringen zijn inmiddels binnen! Wilbert Magré hoopt het orgel te bespelen en Zwier van der Weerd zal een aantal nummer als bariton zingen.

Op het programma staan o.a. de liederen: “Verblijdt u in Jezus, uw Heer’”, “Ga niet alleen door ’t leven”, “Ik wil zingen van mijn Heiland”, “Als ’t bazuingeschal des Heeren klinkt”, “Als g’ in nood gezeten”, “Voorwaarts Christenstrijders”, “Uren, dagen, maanden, jaren”, “Blijf bij mij Heer’” en nog veel meer mooie liederen!

Tijdens ieder zangavond blijkt weer dat de muziek en liedteksten van Johannes de Heer een gevoelige snaar raken, zowel bij koorleden als bezoekers van de concerten. Met de concerten wordt ook geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Woord en Daad.

De toegang van de zangavond is gratis, echter wordt wel gevraagd een kaart te reserveren via www.johannesdeheerkoor.nl. Vol is vol.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel