Ankeiler: Vrijdagmiddag 27 januari wordt de twaalfde editie van het Businessmagazine van VSCO’61 gepresenteerd.

- Vrijdagmiddag 27 januari wordt de twaalfde editie van het Businessmagazine van VSCO’61 gepresenteerd. Als gastspreker komt dan Gerald van den Belt naar sportpark De Heughte in Oosterwolde om te vertellen over zijn carrière in het betaald voetbal.

Als speler en bestuurder in de Eredivisie heeft Gerald vele facetten van het betaald voetbal in Nederland meegemaakt. Momenteel is hij financieel directeur van SC Cambuur dat voor het tweede jaar in de Eredivisie uitkomt. Ook de bouw van het nieuwe stadion in Leeuwarden met zijn uitdagingen op het gebied van duurzaamheid zal belicht worden. Het belooft dan ook een interessante en boeiende presentatie te worden.

Na een afwezigheid van twee (corona)jaren kan de businessmagazinecommissie van VSCO’61 eindelijk weer een ‘traditionele’ sponsormeeting organiseren. Aansluitend op de speech van Gerald van den Belt zal het Businessmagazine 2023 van VSCO’61 worden gepresenteerd. Met deze twaalfde editie is het magazine een vaste waarde geworden in de uitingen van VSCO’61. Het Businessmagazine is voor en door sponsoren van VSCO’61 gemaakt. In het magazine worden 12 sponsoren geïnterviewd. Dit levert een prachtig beeld op van ondernemers in de wijde regio. Het thema is ditmaal: ‘Kansen creëren’. Daarnaast is er ook een exclusief interview met topscheidsrechter Bas Nijhuis, die zich naast de voetballerij ook inzet voor een kinderboerderij in Enschede. Dit vormt een interessante combinatie in het magazine dat dit jaar ook visueel weer verder is ontwikkeld.

Na het verhaal van Gerald van den Belt en de presentatie van het Businessmagazine 2023 zal er worden afgesloten met een hapjesbuffet en een drankje. Via deze weg nodigt de Businessmagazinecommissie dan ook alle sponsoren, leden, vrijwilligers en geïnteresseerden uit hierbij aanwezig te zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 uur Inloop met koffie en een lekkernij

16:00 uur Gastspreker Gerald van den Belt

17.00 uur Uitreiking VSCO'61 Businessmagazine 2023

17:30 uur Napraten onder het genot van een drankje en een Bourgondisch hapjesbuffet

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel