Ankeiler: Zaterdag speelt VSCO’61 een oefenwedstrijd op sportpark De Heughte tegen DSV’61 uit Doornspijk. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

- Zaterdag speelt VSCO’61 een oefenwedstrijd op sportpark De Heughte tegen DSV’61 uit Doornspijk. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Zaterdag begint weliswaar de competitie voor VSCO’61, maar omdat de competitie een oneven aantal teams heeft, zijn De Kanaries zaterdag vrij. Aangezien de competitie voor DSV’61 over twee weken begint, een mooie gelegenheid op tegen de oude rivalen van weleer te spelen.

Beide teams hebben de punten in de competitie hard nodig om uit de degradatiezone te komen. DSV’61 staat op de negende plaats inde derde klasse en vindt alleen Elburger SC en Elspeet onder zich. VSCO’61 staat op de elfde plaats in de tweede klasse met alleen Hatto Heim en DESZ onder zich. Volgende week speelt VSCO’61 het cruciale duel tegen Hatto Heim in Hattem. Belangrijk dus om goed getraind en geoefend aan de start te verschijnen. Dinsdagavond lukte dat nog niet tegen Elburger SC. Dat duel in Elburg werd met 1-0 verloren. Wellicht dat het trainingskamp in Benidorm de mannen nog in de benen zat.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel