Ankeiler: Nick Aaldering, eigenaar van Aaldering Pigeons, heeft helaas moeten besluiten om te stoppen met de duivensport.

- Nick Aaldering, eigenaar van Aaldering Pigeons, heeft helaas moeten besluiten om te stoppen met de duivensport. De eerste twee delen zijn via de website van veilinghuis GPS-Auctions verkocht en dat werd een groot succes.

Het laatste deel, wat voornamelijk uit jonge duiven van 2022 bestaat, wordt op zaterdag 28 januari a.s. in de zaal geveild. Deze veiling vindt plaats in het klubhuis van P.V. 'De Reizende Postduif Hattem', Nieuwlandsweg 13 te Wezep. Bezichtigen van de duiven van 11.00 tot 13.00 uur. Aanvang veiling 13.15 uur.

In deze veiling kinderen en/of kleinkinderen van de topkwekers welke zijn aangeschaft bij o.a. Gerard & Bas Verkerk - Gerard Koopman - Marcel Sangers - Stefaan Lambrechts (B) - Frans Rutten en Alwin Petrie. Allemaal topkolonies die al jarenlang aan de top van de nationale postduivensport staan.

Digitale verkooplijsten kunnen worden aangevraagd bij: Gerrit van Eikenhorst, Hattem. E-mail: g.eikenhorst@ziggo.nl. Telefoon: 06-13021042.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel