Lead image 1:
Lead image TXT 1: Nieuwjaarsreceptie WV de IJsselstreek in Elburg
Ankeiler: De leden van Wielervereniging De IJsselstreek waren na een uitnodiging van het bestuur van de wielerclub te gast in Elburg bij Restaurant De Haas.

- De leden van Wielervereniging De IJsselstreek waren na een uitnodiging van het bestuur van de wielerclub te gast in Elburg bij Restaurant De Haas. Dit was jarenlang de bakermat van Wielervereniging De IJsselstreek.

Het bestuur bestaande uit Koos Nijland (voorzitter), David van der Wal (secretaris), Andrea van Loo (penningmeester), Evert Veerman (relatie beheer), had aangegeven in 2023 graag in contact te komen met de betrokkenen van de wielervereniging. Door omstandigheden kon voorzitter Koos Nijland deze avond niet aanwezig zijn. David van der Wal heette iedereen van harte welkom op deze nieuwjaarsaftrap.

Wielerverhalen van weleer waren er te horen, maar ook de toekomstperspectieven kwamen voorbij. Zo zullen de elite mannen starten in de Ster van Zwolle, maar ook de Olympia’s Tour zullen zij gaan rijden. Wielervereniging De IJsselstreek heeft aangegeven een breedte vereniging te willen zijn, van jeugd tot senioren Alle categorieën zullen aan bod komen. Ook in 2023 zal de vereniging in organisatorisch op zich van zich laten horen. Dat gaat gebeuren in Wielerrondes als van Nunspeet, Epe, Elspeet, Ermelo, de Voorjaarscompetitie, de Zomeravondcompetitie, de Zuiderzeeronde Dronten, het Veluweklassement en het Nederlands Club Kampioenschap. WV De IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek zijn verbonden met deze wedstrijden. Op deze avond bleek hoe diepgeworteld de Wielervereniging op de Veluwe gevestigd is. Een vereniging met een prachtige historie, maar ook met een enorm toekomst perspectief. Mogelijk gemaakt dankzij de vrijwilligers die zich inzetten en betrokken sponsoren die het mogelijk maken. In 2024 bestaat de wielervereniging 70 jaar.

Nieuwjaarsreceptie WV de IJsselstreek in Elburg
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel