Ankeiler: Afgelopen zaterdag speelden de dames thuis tegen Rebelle uit Dieren. Met een ietwat gehavende opstelling vanwege het wintersportseizoen wisten de dames toch 4 punten binnen te slepen.

- Afgelopen zaterdag speelden de dames thuis tegen Rebelle uit Dieren. Met een ietwat gehavende opstelling vanwege het wintersportseizoen wisten de dames toch 4 punten binnen te slepen. Een mooie wedstrijd werd gespeeld waarin meiden A-speelster Ilse van de Beek haar debuut heeft kunnen maken bij Dames 1.

De eerste set begonnen de dames wat onzeker in de service pass, maar dit trok snel bij. Met een aantal mooie rallys en aanvallende acties van onder andere het nieuwe talent op het midden, Hanneke Spijkerboer, wisten de dames punten te pakken. De eerste set werd gewonnen met 25-20.

De tweede set ging vrij gelijk op. Rebelle kwam beter in hun spel en wisten veel ballen van de grond te halen. Aan de kant van de Blauwwitters werden teveel eigen fouten gemaakt waardoor deze set verloren ging met 23-25.

Vol goede moed gingen de dames set 3 tegemoet. Het aanvallend rendement werd hoger en met minder fouten in de eigen service kon Blauw Wit de punten binnen slepen deze set. Met een setstand van 25-22 werd deze goed afgesloten.

In de vierde set begon Blauw Wit goed. Er werd een mooie voorsprong opgebouwd, maar de dames lieten Rebelle weer inlopen. Het werd onnodig spannend, maar Blauw Wit wist de draad weer op te pakken. Ze liepen opnieuw uit waardoor de set met 25-21 binnengesleept werd.

De dames mogen zaterdag 28 januari aantreden in Eerbeek tegen Spiker die de tweede positie op de ranglijst innemen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel