Ankeiler: Op dinsdag 31 januari is er weer een BreinPunt avond in de Jeanne d’Arc. Deze avonden wordt georganiseerd voor iedereen die te maken heeft met dementie, de ziekte van Parkinson of niet aangeboren hersenletsel.

- Op dinsdag 31 januari is er weer een BreinPunt avond in de Jeanne d’Arc. Deze avonden wordt georganiseerd voor iedereen die te maken heeft met dementie, de ziekte van Parkinson of niet aangeboren hersenletsel. BreinPunt vindt plaats op de laatste dinsdag van de maand. Op 31 januari is het thema autorijden.

Auto kunnen rijden geeft een gevoel van onafhankelijkheid. Zeker op de Veluwe is het vaak veel praktischer om de auto te gebruiken. Wat gebeurt er zodra u de diagnose dementie krijgt? Mag u dan nog autorijden? Wilt u dat zelf nog? Of maken naasten zich zorgen over autorijden? Het is prettig om te weten hoe dit wettelijk in elkaar steekt. Rij instructeur Hendry Dijkhuizen komt 31 januari vertellen over dit onderwerp. Ook zal hij vragen beantwoorden.

U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur zal de avond aanvangen en het duurt tot 21.00 uur. De Jeanne d’Arc is gevestigd aan Hertog Willemweg 3 in ’t Harde.

De zaal gaat om 19.00 uur open. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Heeft u vervoer nodig? Bel uiterlijk de ochtend ervoor naar Stichting WIEL, tel. 0525 681 212 of mail naar info@wiel.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel