Ankeiler: Eind vorig jaar is de oproep gedaan door de werkgroep ‘Samen sterk tegen armoede’ voor het inleveren van kerstpakketten/ houdbare levensmiddelen voor Nieuwjaarspakketten.

- Eind vorig jaar is de oproep gedaan door de werkgroep ‘Samen sterk tegen armoede’ voor het inleveren van kerstpakketten/ houdbare levensmiddelen voor Nieuwjaarspakketten. De spullen konden ingeleverd worden bij Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic, Wijkontmoetingscentrum Jeanne d'Arc en Kulturhus 't Huiken/ Wijkontmoetingscentrum 't Huiken.

Verschillende inwoners hebben gehoor gegeven aan deze oproep en daarmee was het een mooie opbrengst (Bedankt voor de bijdrage!) De deelnemende mensen hebben een royaal pakket ontvangen. Afgelopen week heeft de werkgroep de binnengekomen spullen gesorteerd en verdeeld en de pakketten zijn vervolgens langsgebracht bij een aantal gezinnen/ inwoners. Naast de grote verrassing, was iedereen ontzettend dankbaar voor datgeen ze kregen. Mensen konden het goed gebruiken. Erg waardevol om in deze tijd mensen een steuntje in de rug te geven!

Meedenken/ doen met de werkgroep ‘Samen sterk tegen Armoede’?!

De werkgroep hoopt met activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan diegenen die het financieel zwaar hebben. Naast het bedenken en uitvoeren van ideeën, worden er signalen gedeeld en nagedacht over werkzame elementen rond dit onderwerp.

Neem gerust eens contact op met WIEL: info@wiel.nl - 0525-681212 - Marja van Engelen

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel