Ankeiler: Van 24 t/m 28 januari vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling plaats in de jaarbeurs in Utrecht.

- Van 24 t/m 28 januari vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs, waar alles en iedereen te vinden is die iets te maken heeft met onderwijs en opvang, toont IJslander uit Oldebroek de mogelijkheden van de glijbanen en het inrichten van schoolpleinen.

Glijbaan als vluchtweg?

Waarom zou je op bijvoorbeeld een school of in een restaurant niet kiezen voor een glijbaan als vluchtweg. Of zet je geen glijbaan in als alternatief voor een trap? Bij de Sterrenschool in Hilversum en Hogeschool Windesheim hebben ze hier al voor gekozen. Op de beurs laat IJslander de verschillende mogelijkheden zien van de glijbanen die op maat gemaakt worden in de eigen productie in Oldebroek.

Schoolplein; van ontwerp tot realisatie

Op het kantoor van IJslander werken planontwerpers de wensen van de klanten uit tot 2d en 3d tekeningen. Aan de hand daarvan komt men samen tot het beste eindresultaat dat uiteindelijk door IJslander zelf geproduceerd en geplaatst wordt.

Over IJslander

'Al sinds 1996 bouwt IJslander aan de toekomst. We leren kinderen en jongeren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We laten volwassenen zien dat spelen nog altijd leuk is. En ouderen dagen we uit om fit en vitaal te blijven. Dat doen we met onze duurzame, onderhoudsvriendelijke en 100% herbruikbare sport- en speeltoestellen,' laat het bedrijf weten.

Meer weten? Mail naar info@ijslander.com of bel 0525 - 633 42

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel