Ankeiler: Een stripboek dat meer dan tweehonderdveertig keer vertaald wordt. Dat moet wel een heel bijzonder stripboek zijn, toch? Reken maar!

- Een stripboek dat meer dan tweehonderdveertig keer vertaald wordt. Dat moet wel een heel bijzonder stripboek zijn, toch? Reken maar! Zo bijzonder, dat Zandverhalen in Elburg er een nieuwe expositie aan wijdt. Het stripboek ‘Jezus Messias’ is geschreven en getekend door Willem de Vink en vertelt het levensverhaal van Jezus.

De expositie toont originele tekeningen en alle vertaalde edities. Hij wordt in het kader van de Maand van de Bijbel geopend door Bram van Grootheest, directeur van Wycliffe Bijbelvertalers, die over de hele wereld actief zijn. Daarnaast zijn schrijver van het stripboek Willem de Vink en Aad Peters, eigenaar en bedenker van Zandverhalen, aanwezig.

Tijdens de expositie van het stripboek stelt Aad Peters zijn privécollectie oude Bijbels tentoon. Peters is een groot verzamelaar van bijzondere spullen “Wij laten u een schat zien waarvan ook wij de waarde nog niet kennen. Ontdek samen met ons wat deze Bijbels ons laten zien”, aldus Peters.

Deze aanvullende expositie is vanaf donderdag 26 januari 2023 dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur en toegankelijk met het Zandverhalen entreebewijs.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel