Ankeiler: Op donderdag 12 januari 2023 zijn Tamara Stoffers en Lieke van der Vegt officieel gestart aan het Mastertraject bij VAKTOR.

- Op donderdag 12 januari 2023 zijn Tamara Stoffers en Lieke van der Vegt officieel gestart aan het Mastertraject bij VAKTOR. VAKTOR is het cross-disciplinaire makershuis dat creatieve makers in de Regio Zwolle (23 gemeenten, waaronder Elburg en Oldebroek) ondersteunt in hun plannen en ontwikkeling. Hierbij krijgen de makers begeleiding van professionals en programmeurs en worden ze bijgestaan op productioneel, zakelijk en artistiek gebied.

VAKTOR biedt verschillende trajecten aan, waaronder het Mastertraject. In dit traject gaan makers voor een jaar lang aan de slag met hun eigen cross-disciplinaire productie waarbij ze intensief worden begeleid. Zowel Tamara Stoffers als Lieke van der Vegt, gaan hun productie tot leven brengen onder de vleugels van VAKTOR. Lieke gaat aan de slag met een installatiewerk waarbij ontmoeting centraal staat. De basis van de productie van Tamara is de eenzijdige briefwisseling tussen haar en Ralph Keuning waarbij ze hun obsessie voor kunst met een communistische bijsmaak delen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel