Bevat Video: Video
Ankeiler: Op zaterdag 28 januari organiseert Stichting Dorpsbelang Oosterwolde samenwerking met Veluwe Duurzaam en de gemeente een energiemarkt in MFC Hart van Oosterwolde, speciaal voor alle inwoners van Oosterwolde.

- Op zaterdag 28 januari organiseert Stichting Dorpsbelang Oosterwolde samenwerking met Veluwe Duurzaam en de gemeente een energiemarkt in MFC Hart van Oosterwolde, speciaal voor alle inwoners van Oosterwolde. Van 13.00 - 17.00 uur is er een rijk programma met workshops, presentaties en speeddates met energiecoaches.

Gesprek met wethouder Beerd Flier over de Energiemarkt Oosterwolde (artikel gaat verder onder het interview)

Programma energiemarkt

De hoge energiekosten raken ons allemaal, of u nu huurder of woningeigenaar bent. Gelukkig kunnen we veel doen om energie te besparen, met zowel grote als kleine maatregelen. Kom er alles over te weten op de energiemarkt. Door inspirerende workshops, presentaties of een-op-eengesprekken met energiecoaches worden vragen over onder andere de (hybride) warmtepomp, subsidies en leningen beantwoord. Ook kinderen zijn welkom, zij mogen een eigen vogelvoerketting maken.

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie over de energiemarkt op www.oldebroek.nl/energiemarkt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel