Ankeiler: De keuring van de vakwedstrijd Grote Grillworsttest zit erop en de finalisten van 2023 zijn bekend.

- De keuring van de vakwedstrijd Grote Grillworsttest zit erop en de finalisten van 2023 zijn bekend. Zo’n 90 slagers leverden hun grillworst in ter beoordeling. De beste tien grillworsten staan in de finale. Nieuwe en bekende toppers maken dit jaar kans op de titel beste grillworst 2023. Wie uiteindelijk de titel mag claimen maakt KNS bekend tijdens de prijsuitreiking op woensdag 15 februari. Eén van die tien finalisten is Slagerij Van de Weg.

In totaal hebben meer dan 90 verschillende slagers een grillworst ingestuurd en het is geen verrassing dat slagerij Van de Weg een plek bovenaan de ranglijst heeft gevonden. Alle grillworsten worden in de slagerij nog op ambachtelijke wijze gemaakt, met zelfgeslacht vlees.

Vakkundig

De keuring is uitgevoerd door een vakkundige jury onder leiding van meesterslagers Arno de Best en Rien Baas. De grillworsten zijn gekeurd opp basis van smaak, geur, samenstelling en bewerking, zowel warm als koud.

Slagerij Van de Weg is met vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, 't Harde en Oldebroek een begrip in de regio. Al 5 generaties lang maakt dit familiebedrijf op ambachtelijke wijze producten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel