Ankeiler: Voor VSCO’61 begint zaterdag de competitie na de winterstop in Hattem tegen Hatto Heim. Voor Hatto Heim is het de tweede wedstrijd na de winterstop.

- Voor VSCO’61 begint zaterdag de competitie na de winterstop in Hattem tegen Hatto Heim. Voor Hatto Heim is het de tweede wedstrijd na de winterstop. De wedstrijd op sportpark ‘t Achterveen begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer W. Braaksma.

Voor beide teams een cruciaal duel. Hatto Heim staat op de voorlaatste plaats met zeven punten uit elf duels. Een plek die aan het eind van de competitie degradatie betekent. De promovendus van afgelopen seizoen heeft het moeilijk in de tweede klasse. Afgelopen zaterdag werd in de uitwedstrijd tegen een van de titelkandidaten, Unicum Lelystad, met 7-3 verloren. Bij een 1-0 achterstand liep doelman Mensink van Hatto Heim tegen zijn tweede gele kaart op en kon daarmee het veld verlaten en is voor zaterdag geschorst.

VSCO’61 was afgelopen zaterdag vrij, omdat de competitie een oneven aantal teams kent. VSCO’61 oefende daarom tegen de vroegere derbyrivaal DSV’61. Het werd uiteindelijk een duidelijke 4-1 overwinning en nu maar hopen dat hieruit de ploeg vertrouwen tankt en dat het trainingskamp in Benidorm het team goed heeft gedaan. Want VSCO’61 heeft het ook lastig in de competitie en heeft de punten ook hard nodig om uit de degradatiezone te komen. De Kanaries hebben tien punten uit elf duels en staan net een plek hoger op de ranglijst dan de tegenstander van zaterdag.

Dus een cruciaal duel voor beide teams om te proberen uit de degradatiezorgen te komen. Het verleden laat in de onderlinge duels wisselende resultaten zien en het kan zaterdag dus alle kanten op. Hopelijk lukt het VSCO’61 de drie punten mee naar Oosterwolde te nemen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel