Ankeiler: Vrijdagmiddag werd in het clubgebouw van VSCO’61 onder warme belangstelling van spon-sors, leden en vrijwilligers de twaalfde editie van het Businessmagazine gepresenteerd.

- Vrijdagmiddag werd in het clubgebouw van VSCO’61 onder warme belangstelling van spon-sors, leden en vrijwilligers de twaalfde editie van het Businessmagazine gepresenteerd. Gast-spreker Gerald van den Belt bracht een boeiende presentatie over zijn carrière als speler en bestuurder in het betaald voetbal. Daarnaast schetste de financieel directeur van Cambuur de sportieve en commerciële ontwikkelingen in het voetbal. Aansluitend presenteerde Jarno Kwakkel, voorzitter van de businessmagazinecommissie (BMC) de twaalfde editie van het ma-gazine met als thema: Kansen Creëren. Op de cover prijkt ditmaal administratie- en verzeke-ringskantoor Boeve & van Dorp.

Na een afwezigheid van twee (corona)jaren kon de businessmagazinecommissie van VSCO’61 afge-lopen vrijdag eindelijk weer een ‘traditionele’ sponsormeeting organiseren. Naast de presentatie van de twaalfde businessmagazine nam gastspreker Cambuur-directielid Gerald van den Belt de ruim tachtig aanwezigen mee in zijn carrière als voetballer en bestuurder in het betaald voetbal. Daarnaast vertelde Gerald over de sportieve- en commerciële ontwikkelingen in het hedendaagse voetbal. Ook werd de nieuwbouw van het duurzame Cambuurstadion met haar vele (energie-)uitdagingen toege-licht. Het werd een interessante en boeiende presentatie die de aanwezigen met een warm applaus beloonden.

Hierna presenteerde BMC-voorzitter Jarno Kwakkel het Businessmagazine 2023 van VSCO’61. Met deze twaalfde editie is het magazine een vaste waarde geworden in de media-uitingen van VSCO’61. In het magazine worden 12 sponsoren geïnterviewd. Dit levert een prachtig beeld op van onderne-mers in de wijde regio. Het gekozen thema is dit jaar ‘Kansen creëren’.

Op de voorpagina prijkt ditmaal administratie- en verzekeringskantoor Boeve & van Dorp uit Ooster-wolde en Elburg. De overige sponsors, die worden uitgelicht zijn: Prins Bouw, Brouwer Horecagroot-handel, ABC Fitness, Van ’t Oever Rijopleiding, Schuurhuis Infra & Groen, RAC Reclame, Talent-zaam, Postuma AGF, Slagerij van Guilik, MAC3PARK en Loonbedrijf van de Put.

Daarnaast is er ook een exclusief interview met topscheidsrechter Bas Nijhuis, die zich naast de voetballerij ook inzet voor een kinderboerderij in Enschede. Ook hoofdtrainer Stefan Nuesink wordt geïnterviewd en is ervan overtuigd dat VSCO’61 zich handhaaft in de tweede klasse. De actieve sponsorcommissie van de Kanaries laat van zich horen met het veelzeggende motto: Kansen cre-eren en pakken. Het geheel vormt een interessante combinatie in het businessmagazine dat dit jaar ook visueel weer verder is ontwikkeld.

De geslaagde sponsormiddag werd afgesloten met een gezellige nazit en een heerlijk Bourgondisch buffet van Stersponsor Slagerij van Guilik. De Businessmagazinecommissie van VSCO”61 kijkt te-vreden terug op de mooie sponsormiddag met een boeiend gastspreker en de presentatie van het twaalfde Businessmagazine.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel