Ankeiler: De dierenartsen van DGC Boven Veluwe te Wezep organiseren wederom een voorlichtingsavond voor schapen- en geitenhouders.

- De dierenartsen van DGC Boven Veluwe te Wezep organiseren wederom een voorlichtingsavond voor schapen- en geitenhouders. Na twee jaar een online bijeenkomst zijn ze blij dat ze nu weer een live bijeenkomst kunnen organiseren, waar ze ontmoeting met elkaar en kennis delen kunnen bundelen.

.Aan de hand van voorbeelden zal de verloskunde aan bod komen, zodat iedereen weet wat belangrijk is en waarop men moet letten om de lammeren een goede start mee te geven.

Naast de verloskunde komen een drietal casussen aan bod. In een casus wordt een geval uit de praktijk behandeld, welke de dierenarts in zijn dagelijks werk is tegengekomen. Zo zullen een aantal aandoeningen bij de schapen op een praktische manier behandeld worden.

De avond is op woensdag 8 februari in MFC Hart van Oosterwolde in Oosterwolde en iedereen is welkom vanaf 19:45 uur om vast een lekker kopje koffie of thee te drinken. De lezingen starten om 20:00 uur. Aanmelden voor de avond is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel