Ankeiler: Zaterdag speelt VSCO’61 een thuiswedstrijd tegen Be Quick’28 uit Zwolle.

- Zaterdag speelt VSCO’61 een thuiswedstrijd tegen Be Quick’28 uit Zwolle. De wedstrijd op sportpark De Heughte in Oosterwolde begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wesley O’Niel.

Zaterdag begint de tweede helft van de competitie en staat voor VSCO’61 het thuisduel tegen Be Quick’28 op het programma. Een wedstrijd die voor beide teams grote belangen kent om vooral uit de onderste regionen van de ranglijst weg te komen.

Be Quick’28 staat momenteel op de achtste plaats op de ranglijst en dat betekent aan het eind van het seizoen rechtstreekse handhaving. Maar de concurrentie is groot. Vier ploegen staan binnen twee punten van elkaar, waaronder VSCO’61. De Zwollenaren hebben uit 12 duels 13 punten bij elkaar gespeeld.

VSCO’61 staat op de elfde plaats. Een plaats dat aan het eind van het seizoen nacompetitie betekent om degradatie te ontlopen. Slechts twee punten verschil met Be Quick’28 en bij een overwinning wipt VSCO’61 over de tegenstander van zaterdag heen. Naast dat VSCO’61 het vizier naar boven richt, moet het ook de twee onderste ploegen van zich af weten te houden. Hatto Heim heeft drie punten minder en rode lantaarndrager DESZ vijf punten.

Afgelopen zaterdag hadden zowel VSCO’61 als Be Quick’28 dé kans om de voorsprong op Hatto Heim en DESZ te vergroten, maar dat lukte beide ploegen niet. Be Quick’28 speelde toch wel enigszins thuis verrassend met 1-1 gelijk tegen DESZ en VSCO’61 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel in Hattem tegen Hatto Heim. VSCO’61 startte slecht en stond na een kwartier al met 2-0 achter. Via twee doelpunten van Jan van ’t Oever, een in de eerste en een in de tweede helft, wist VSCO’61 de schade te repareren, maar liet door de slechte start wel twee punten liggen in Hattem.

In de eerste wedstrijd van de competitie leed VSCO’61 een 5-2 nederlaag tegen Be Quick’28. Ook daar ging een zwakke start van de wedstrijd aan vooraf. De Kanaries hebben wat dat betreft wat goed te maken en we hopen daarbij dat VSCO’61 van meet af aan scherp in de wedstrijd zit en als dat lukt kan het een spannende pot voetbal worden op sportpark De Heughte. Hopelijk blijven de punten in Oosterwolde en krijgt VSCO’61 enigszins aansluiting met de middenmoot.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel