Ankeiler: Op zondag 12 maart organiseert IVN Zwolle eo vanaf 14.00 tot 16.00 uur een bijzondere excursie. De wandeling, ook voor kinderen, start bij de uitspanning Het Engelse Werk in Zwolle.

- Op zondag 12 maart organiseert IVN Zwolle eo vanaf 14.00 tot 16.00 uur een bijzondere excursie. De wandeling, ook voor kinderen, start bij de uitspanning Het Engelse Werk in Zwolle. Je loopt langs/door de uiterwaard (afhankelijk van de waterstand), en door het Engelse Werk. Centraal thema is 'Speuren naar sporen'. Sporen van de bever maar ook van andere knaagdieren, watervogels, de elementen en zelfs insecten.

Veel sporen kun je met het blote oog zien, heb je een loep bij je dan zie je een hele andere wereld waar insecten soms mini-sporen achterlaten. Je merkt de eerste lentekriebels in de natuur op en geniet van al het moois in en rond het water.

De deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Verrekijker, loepje en laarzen of waterdicht schoeisel worden aanbevolen. Meer info op ivnzwolle.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel