Ankeiler: Zaterdag 11 maart waren jeugdige mountainbikers uit heel Nederland te gast bij de ATB Vereniging Oldebroek.

- Zaterdag 11 maart waren jeugdige mountainbikers uit heel Nederland te gast bij de ATB Vereniging Oldebroek. Voordat er met de wedstrijden begonnen kon worden, werd er hard gewerkt door de vrijwilligers om de baan sneeuw en ijsvrij te maken. Oostenrijk op de Veluwe in combinatie met de zon leverde mooie beelden op. Bij het inrijden was er al veel sneeuw en ijs verwijderd en met intredende dooi was de hardheid en gladheid bij aanvang van de wedstrijden verdwenen.

In de ochtend kwamen de jongste categorieën aan het vertrek en in de middag de overige categorieën.

Hierbij de link van de volledige uitslag van de wedstrijden: http://atboldebroek.nl/ljc/

Aan deze competitie zijn het jongens en meisjes tussen de 8 en 14 jaar die deelnemen. Al vele jaren worden er succesvolle wedstrijden door heel Nederland georganiseerd. Zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen. De ATB Vereniging Oldebroek is zowel als organisator, maar ook met deelnemers betrokken bij deze competitie. De organisatie mocht na afloop positieve reacties in ontvangst nemen van zowel deelnemer als bezoekers. Ook de KNWU aanwezig met jury sprak haar waardering uit voor het bestuur en de vrijwilligers van de ATB Vereniging Oldebroek. Er kan terug gekeken worden op een geslaagde wedstrijddag.

Na Oldebroek zal er op 25 maart in Berlicum gereden worden, 8 april volgt Oldenzaal, 22 april Havelte, 29 april Wijster, 6 mei Sittard, 13 mei Arkel, 24 juni Wijchen, 1 juli Emmen en 9 september Venlo.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel