Ankeiler: Zaterdagavond 25 maart is het weer zo ver, CMV Juliana geeft haar Voorjaarsconcert! Het concert wordt gegeven in dorpshuis ‘De Deel’ in Doornspijk en vangt aan om 19:30 uur.

- Zaterdagavond 25 maart is het weer zo ver, CMV Juliana geeft haar Voorjaarsconcert! Het concert wordt gegeven in dorpshuis ‘De Deel’ in Doornspijk en vangt aan om 19:30 uur. Tijdens deze avond zullen zowel de A- als B-orkesten van beide onderdelen optreden. Tevens zal tijdens deze editie, voor het eerst, het C-ensemble van het slagwerkensemble optreden. “Juliana” in ‘the spotlights’. De toegang is gratis.

Het A-orkest van de fanfare zal o.l.v. interim dirigent Adriaan Bruinink een gevarieerd programma ten gehore brengen. Van psalm 75 tot marsen als ‘Faravista’ en ‘The Champions’ worden voor u gespeeld. Verder zal ook het jeugdorkest van de fanfare een mooie muzikale bijdrage leveren.

Het slagwerkensemble zal o.l.v. Melvin Puijn eveneens een afwisselend programma spelen. Binnen dit programma zullen werken te horen zijn als ‘Inscription to Athena’, ‘As The Deer’ en ‘Amelie.’ Ook Jong Juliana zal haar klanken laten horen o.l.v. Corijn Brandsen.

Het belooft een geweldige muzikale avond te worden voor jong en oud. CMV Juliana hoopt u zaterdag 25 maart te begroeten in dorpshuis ‘De Deel!’ CMV Juliana is ook dit concert weer afhankelijk van sponsoren, daarvoor dank aan met name AVS Machineverhuur, Energy Circle en ECM dialoog.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel