Ankeiler: Op 14 en 15 april a.s. organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Elburg/'t Harde in samenwerking met de Gemeente Elburg een caravankeuring.

- Op 14 en 15 april a.s. organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Elburg/'t Harde in samenwerking met de Gemeente Elburg een caravankeuring. Tegen geringe kosten kunnen bezitters van een caravan of vouwwagen deze laten controleren door een aantal specialisten. Voor slechts € 20,- biedt Veilig Verkeer Nederland u een grondige controle aan.

De caravan of vouwwagen wordt bij deze keuring op alle belangrijke punten geïnspecteerd. Dit wordt uitgevoerd door vakspecialisten, Politie, Vakgarage Elburg en Elburg Bandencenter. Aan het eind van de keuring weet de eigenaar hoe de caravan er technisch voor staat. De resultaten worden persoonlijk met de eigenaar besproken, waarna hij/zij zelf beslist over eventuele reparaties of vervangingen. De keuring vindt plaats bij de Gemeentewerf Elburg, 't Straatje 8 te Elburg.

Gratis biobakje

In het kader van de campagne ‘Jouw afval heeft toekomst’, stelt de gemeente Elburg voor iedere deelnemer een biobakje ter beschikking. Dit helpt om (keuken)afval goed te scheiden, zodat dit GFT-afval niet verdwijnt bij het restafval. Ook in de caravan is dit bakje prima te gebruiken.

Leuke stands

Bij de caravankeuring staan verder enkele nuttige stands die te maken hebben met (verkeers)veiligheid. Zo is Veen Optiek Van aanwezig om kosteloos de ogen van de deelnemers te testen en adviseert de Nederlandse Brandwonden Stichting over brandveiligheid in en rond de caravan. En om te zorgen voor de nodige gezelligheid is er voor jong en oud wat te drinken en mogen we namens Intersnack zakken chips uitdelen.

Aanmelden

Gebruik maken van deze caravankeuring? Meld u dan vooraf aan via jan.nota@planet.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel