Ankeiler: Zaterdag 25 maart speelt S.V.

- Zaterdag 25 maart speelt S.V. ’t Harde de belangrijke competitiewedstrijd uit tegen Apeldoornse Boys uit de gelijknamige Apeldoorn… Wederom een belangrijke wedstrijd want qua verliespunten staat de ploeg uit Apeldoorn eigenlijk op nummer 1. Alleen zijn de wedstrijden tegen respectievelijk VEVO en V.V. Hulshorst afgelast. Hierdoor staat S.V. ’t Harde op de eerste plek met 2 punten voorsprong, maar ook 2 wedstrijden meer gespeeld. Scheidsrechter Kwakkel zal om 15.15 uur beide laten aftrappen op het hoofdveld van Sportpark Malkenschoten in Apeldoorn.

Eerder dit seizoen was de heenwedstrijd in ’t Harde een duidelijk verhaal. Apeldoornse Boys won met 1-5 van S.V. ’t Harde. Toch was S.V. ’t Harde niet kansloos, alleen waren de geel-roden dodelijk effectief. Beide teams wilden voetballen en er ontstond een prachtig schouwspel.

Apeldoornse Boys leek soeverein op weg naar de titel, alleen hapert de machine wat de laatste tijd. Door het onregelmatige programma door uitval van wedstrijden lijkt de ploeg van trainer Stephan Quacwat minder in vorm. Voor S.V. ’t Harde te hopen dat aankomende zaterdag Apeldoornse Boys nog naar de juiste vorm aan het zoeken is. Maar hoe dan ook, de ploeg van René van ’t Goor zal aan de bak moeten. Alleen winst telt, want bij verlies gaat Apeldoornse Boys over S.V. ’t Harde heen op de ranglijst.

Het bestuur heeft de volgende oproep: 'Vanaf deze plek willen wij een iedereen die S.V. ’t Harde een warm hart toe draagt oproepen om zaterdag naar Apeldoorn te komen. Steun de ploeg, om met elkaar ervoor te zorgen dat de punten mee terug gaan naar ’t Harde. Wij willen alle supporters die afreizen een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven. Gedraag je als waardige ambassadeur van S.V. ’t Harde.'

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel