Ankeiler: Heb jij je nog niet ingeschreven voor Toer de Dellen? Doe het en steun daarmee het goede doel: stichting de Veluwse Wensambulance.

- Heb jij je nog niet ingeschreven voor Toer de Dellen? Doe het en steun daarmee het goede doel: stichting de Veluwse Wensambulance. Door jouw inschrijving kan de Veluwse Wensambulance de laatste wens van een terminaal zieke medemens realiseren. Dus hoe meer deelnemers aan de Toer de Dellen, hoe meer wensritten zij kunnen maken.

Dit sportieve evenement op en rondom natuurgebied De Dellen zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni 2023. De start en finish zijn bij OWIOS op Sportpark Bovenmolen in Oldebroek.

Toer de Dellen dankt haar naam aan de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De start en finish zijn bij OWIOS op Sportpark Bovenmolen in Oldebroek, op 17 juni omgedoopt tot het HulstFlier-plein. De route is circa 30 kilometer lang en kan op de dag van het evenement wandelend, hardlopend, fietsend of op skeelers kan worden afgelegd.

Schrijf in op www.toerdedellen.nl

Wil je als bedrijf sponsoren? Neem contact op via info@toerdedellen.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel