Lead image 1:
Lead image TXT 1: Buurtvereniging “De Hoge Enk” verliest meer dan 60 jaar bestuurservaring
Ankeiler: Tijdens de ledenvergadering van Buurtvereniging De Hoge Enk in dorpshuis Ons Huus werd op 22 maart afscheid genomen van een drietal bestuursleden.

- Tijdens de ledenvergadering van Buurtvereniging De Hoge Enk in dorpshuis Ons Huus werd op 22 maart afscheid genomen van een drietal bestuursleden.

Drea Hofmeijer bekleedde 26 jaar een bestuursfunctie. Zij was het gezicht van de buurtvereniging voor "nieuw-ingekomenen" op Hoge Enk, die ze vele jaren een warm welkom bereidde. Henk Haaksema stopt na 10 jaar met het bestuurswerk, wegens drukke werkzaamheden en zijn verhuizing naar Nunspeet.

Tot slot werd afscheid genomen van secretaris Erwin Bos. Van zijn 25 jaren als bestuurslid, waren er 23 "gevuld" met het secretariaat van de vereniging. Wonderlijk is dat Erwin in het 65-jarig bestaan van de buurtvereniging pas de tweede secretaris was (na Jannes van Klompenburg, één van de oprichters). Drea Hofmeijer en Erwin Bos werden door de jubileumcommissie benoemd tot erelid van de buurtvereniging en Henk Haaksema tot lid van verdienste. Het aanbieden van de oorkondes ging gepaard met een stoffelijke blijk van waardering en een fraaie bos bloemen.

Het bestuur telt momenteel een aantal vacante plaatsen en is driftig op zoek naar aanvulling. Geïnteresseerden worden uitdrukkelijk uitgenodigd zich bij het bestuur te melden. Energiek is het bestuur bezig met de voorbereiding van de Hoge Enker feestdagen (week 24; van 12 tot 17 juni) met als vanouds een volleybaltoernooi, een fietspuzzeltocht en de bingoavond dit jaar een seniorenmiddag, een erfhuis, Heel Hoge Enk bakt en diverse andere activiteiten, waarbij ook de jeugd betrokken wordt.

Buurtvereniging "De Hoge Enk" verliest meer dan 60 jaar bestuurservaring
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel