Ankeiler: Aan de rand van het centrum van Heerde, op een terrein met een rijke geschiedenis en omringd door bosgebied, worden 10 nieuwbouw appartementen gebouwd.

- Aan de rand van het centrum van Heerde, op een terrein met een rijke geschiedenis en omringd door bosgebied, worden 10 nieuwbouw appartementen gebouwd. Inmiddels is de online inschrijving en verkoop voor het project ‘Beukenhof’ gestart.

Onder de naam ‘Beukenhof’ komen er appartementen van verschillende groottes en er is keuze uit verschillende opties. De appartementen worden gebouwd aan de rand van het centrum op een bosrijke locatie.

De monumentale beukenbomen die aanwezig zijn op het terrein vormen het uitgangspunt voor het project. De beukenbomen zijn 140 jaar oud en geplant door de toenmalige eigenaar. Het terrein heeft niet alleen een boerderij gekend, maar ook een politiebureau.

Dit politiebureau is inmiddels gesloopt. Op dat stuk vrijgekomen terrein worden de 10 appartementen gerealiseerd.

De inschrijving voor de ‘Beukenhof’ is vanaf heden geopend. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van het project. Meer informatie over de beschikbare appartementen en voorwaarden is te vinden op de website beukenhof-heerde.nl

ADV

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel