Ankeiler: Wil je beter uitkomen met je geld? Wil je gezond, lekker en makkelijk koken? Wil je etiketten beter begrijpen? Wil je recepten kunnen lezen en aanpassen? Geef je dan op voor de taalkeuken!

- Wil je beter uitkomen met je geld? Wil je gezond, lekker en makkelijk koken? Wil je etiketten beter begrijpen? Wil je recepten kunnen lezen en aanpassen? Geef je dan op voor de taalkeuken! Beter Nederlands leren en gezellig koken, doe mee!

Zes vrijdagochtenden samen koken, lezen, schrijven en eten. Deelname is gratis. Je moet wel Nederlands kunnen spreken en begrijpen. De Taalkeuken begeleiders hebben met grote zorg recepten bedacht en opgeschreven.

Deelnemers hebben door de Taalkeuken contact met anderen, eten gezellig samen en vergroten ongemerkt hun woordenschat op het gebied van koken. Al het lesmateriaal van de Taalkeuken wordt meegegeven aan de deelnemers, zodat ze aan het einde van de lessenreeks een map vol recepten en oefeningen hebb

.Start: vrijdag 26 mei

Hoe laat: 9.00 – 12.00 uur

Waar: ’t Huiken, Elburg

Aanmelden: Taalpunt Elburg, 06-57532386 of taalpuntelburg@bibliotheeknoordveluwe.nl

De Taalkeuken is een project van Taalpunt Elburg, de Bibliotheek Noord-Veluwe, Gemeente Elburg, Stichting Wiel en Jumbo.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel