Ankeiler: De 2e avond van de avondwandel4daagse 2023 in Wezep en omgeving zit er al weer op.

- De 2e avond van de avondwandel4daagse 2023 in Wezep en omgeving zit er al weer op. De bewoners van de kinderboerderij vonden het beregezellig dat de wandelaars van de 5km even bleven hangen tijdens hun net begonnen wandeling. Het was één en al gezelligheid tussen de geitjes, konijntjes schapen, hangbuikzwijntjes en nog veel meer dieren. Maar de wandelaars moesten door! Nog een km of 3 door de Voskuilersteeg, Kerkweg en Wezep Noord. De pauzeplek was voor de meeste scholen op het parkeerterrein van WHC.

Fotoreportage Alida Bosma

De 10 en de 15km ging via de buitenkant van het waterwingebied, de leemculeweg en het betonnen fietspad naar de carpoolplaats in Hattem. Bij het voetbalveld van Noord Veluwe Boys mocht de 15km wandelaar nog 6km via Hattemerbroek afleggen. En deze kanjer kan dat ook gewoon ff….

De mindervaliden hebben genoten in de Akkers en de buurt van de Jachtlaan, Boslaan enzovoorts. Hoe fijn is het om in een bomenrijk gebied te mogen wandelen en ook nog mogen genieten van de prachtige huizen, tuinen en de mensen die er wonen. Samen in beweging zijn is genieten. Kijk maar eens naar de foto’s die "onze" Alida Bosma weer heeft gemaakt. Het straalt ervan af!

Woensdag mag er weer geknuffeld worden op de kinderboerderij. Elkaar ontmoeten, mensen leren kennen, bewegen, er zijn voor anderen: het maakt het leven zoveel mooier!

De 15km gaat richting t Loo, Oldhorst, IJsselvliedt en het Vinkennest door en via de Voskuilerdijk weer terug. Ook even een blik werpen op de nieuwe af en oprit van de A28.

De 10km loopt de 15 tegemoet. Zij lopen alleen via het Vinkennest en IJsselvliedt.

Inwoners van de Akkers kunnen de stoeltjes ook in de voortuinen zetten want de 5km wandelaars komen naar jullie toe.

Het plan voor woensdag: iets warmer weer, finishen: want morgen liggen de medailles klaar!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel