Ankeiler: De woensdag was ook top! De wandelingen gingen weer door bijna alle straten van Wezep. De 5km door de Akkers.

- De woensdag was ook top! De wandelingen gingen weer door bijna alle straten van Wezep. De 5km door de Akkers. De 15km achter het Buitencentrum langs, via Oldhorst naar IJsselvliedt en door naar het Vinkennest. De 10 km via de Duivendans door het Vinkennest naar IJsselvliedt en via de Akkers weer naar het plein van de Huiskamer waar dit jaar weer de start en finish was.

De toegang tot de Akkers was een waar feestje. Ontzettend veel toeschouwers die eerst de 5km lopers aan kwamen moedigen en daarna de 10km wandelaars nog een hart onder de riem staken voor de laatste kilometers.

Onze 15km wandelaar is bij het Buitencentrum aangesproken door een meneer die het wel heel erg sneu vond dat hij de enige 15km wandelaar was. Een oproep voor komende jaren: Loop ook eens de 15km route, je komt waarschijnlijk op plekjes waar je nog nooit geweest bent!

De kinderboerderij Voskuilerhoeve heeft de hekken geopend voor de mindervalide deelnemers. Wat vinden deze deelnemers het ook fijn om de verschillende dieren weer eens te mogen knuffelen, bewonderen en aaien.

U wordt uitgenodigd om morgen het defilé mee te komen vieren. Tegen 19:15 uur worden de eerste wandelaars verwacht op "De Laatste Loodjes" , de Noordsingel in dagelijkse taal! Tussen de luchtbogen van de firma van Werven is het feestgedeelte.

We bin d’r uut, de Eendracht en de VLS maken er met hun muziek weer een gezellige happening van. Burgemeester Haseloop, Bernadette Folkerts en Roelof Wichers nemen ter hoogte van de Gerbrandystraat het defilé af.

De burgemeester deelt hier ook de Wisselbokaal uit aan de school die gemiddeld de meeste kilometers heeft gelopen per deelnemer.

Het plan voor donderdag: weer iets warmer, een geweldig feest op "De Laatste Loodjes" !

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel