Ankeiler: De politie heeft de afgelopen twee weken vier jonge mannen uit Ermelo, Putten en Doornspijk aangehouden nadat ruim een half jaar eerder een zeecontainer werd gevonden, met daarin ruim 900 kilo zwaar en professioneel vuurwerk.

- De politie heeft de afgelopen twee weken vier jonge mannen uit Ermelo, Putten en Doornspijk aangehouden nadat ruim een half jaar eerder een zeecontainer werd gevonden, met daarin ruim 900 kilo zwaar en professioneel vuurwerk. De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de opslag van het vuurwerk.

De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de opslag van het vuurwerk. De grote hoeveelheid vuurwerk lag in een zeecontainer op een bedrijventerrein in Biddinghuizen. Er was bij de politie informatie binnengekomen die leidde tot een inval op het bedrijventerrein op 15 november vorig jaar. Of het om een tip van een burger ging, wil de politie niet zeggen. Volgens de politie wordt zwaar vuurwerk steeds vaker gebruikt om explosies bij woningen te veroorzaken.

Het onderzoek loopt nog volop.

šŸ’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel