Ankeiler: Op Pinkstermaandag 29 mei 2023 wordt er weer een Fietspuzzeltocht georganiseerd door VSCO’61.

- Op Pinkstermaandag 29 mei 2023 wordt er weer een Fietspuzzeltocht georganiseerd door VSCO’61. Hieraan kan door iedereen worden deelgenomen: leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere belangstellenden. Er kan worden gestart tussen de 13.00 en 14.00 vanaf uur het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde.

Per volwassen deelnemer zijn de kosten € 3,- en voor kinderen is deelname gratis. Er is weer een mooie route uitgezet van ongeveer 30 kilometer. De moeite waard hieraan deel te nemen dus.

Er zijn ook weer leuke prijzen te winnen door het juist beantwoorden en uitvoeren van vragen en opdrachten onderweg. De Activiteitencommissie van VSCO’61 hoopt weer op een groot aantal deelnemers en uiteraard mooi weer.

Tevens organiseert MTTO op deze tweede Pinksterdag weer een motortoertocht met als vertrekpunt De Heughte. De rit begint ’s middags om 13.00 uur. Vanaf sportpark De Heughte wordt er getoerd over een afstand van ongeveer 150 km. Lekker rustig genieten van motorrijden in een mooie omgeving met een tussenstop voor koffie en gebak. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur en de kosten bedragen € 15,-.

Na afloop van de beide tochten kan er een drankje genuttigd worden in de kantine of op het terras.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel