Ankeiler: Vind je het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn en om anderen te helpen met het beter leren spreken, lezen of schrijven?

- Vind je het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn en om anderen te helpen met het beter leren spreken, lezen of schrijven? Of wil je mensen helpen om op digitaal terrein of op het gebied van rekenen vaardiger te worden? Meld je dan aan bij Taalpunt Elburg van de Bibliotheek Noord-Veluwe en word begeleider van één of meerdere personen.

De bibliotheek biedt een training aan van vier dagdelen waarin je informatie krijgt over de werkwijze en over te gebruiken materialen.De bibliotheek in Elburg of ’t Harde kan gebruikt worden als werkplek bij de (wekelijkse) hulp. Als taalvrijwilliger kun je bij vragen een beroep doen op de taalpuntdocent.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem contact op met Jan van de Pol van Taalpunt Elburg. Tel: 06-57532386 op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur of stuur een e-mail naar taalpuntelburg@bibliotheeknoordveluwe.nl.

Taalvrijwilligers hebben een belangrijke rol bij het Taalpunt. Als taalvrijwilliger heb je een positief effect op het leren van de taal, de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van de deelnemer.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel