Ankeiler: In maart ontvingen inwoners een kaart in de bus met een oproep om een korte enquête in te vullen.

- In maart ontvingen inwoners een kaart in de bus met een oproep om een korte enquête in te vullen. Met de enquête wil de gemeente input verzamelen voor de nieuwe visie voor het sociaal domein. Inwoners gaven ruimschoots gehoor aan de oproep.

De uitkomsten van de enquête worden binnenkort teruggekoppeld op www.oldebroek.nl/kleurgeven. Ook worden ze gebruikt voor het vormgeven van het interactieve theater op 7 en 8 juni waar alle inwoners van de gemeente voor zijn uitgenodigd.

Interactief theater

Als vervolg op de enquête en alle waardevolle inbreng van de inwoners, organiseert de gemeente op woensdag 7 en donderdag 8 juni een interactief theater van de Dames die Raken. Zij spelen verschillende scenes gebaseerd op (eigen) ervaringen. Inwoners krijgen een inkijkje in het leven van mensen die te maken hebben met mantelzorg, armoede, dementie en psychische kwetsbaarheid. Tussendoor is er ruimte voor gesprek over deze thema's. Iedereen is van harte welkom, reserveren kan op www.oldebroek.nl/kleurgeven.

Het theater wordt op woensdag 7 juni gehouden in MFC de Brinkhof in Wezep en donderdag 8 juni in Kulturhus De Talter in Oldebroek. Het theater start op beide avonden om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. De entree is gratis, wel graag even reserveren.

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: "De slogan van de kaart die u in de bus heeft gehad is ‘Samen geven we onze gemeente kleur’. En dat hebben velen van u gedaan, we hebben veel ingevulde enquêtes mogen ontvangen. Daar ben ik erg blij mee en ik wil u hiervoor hartelijk bedanken. Uw inbreng is belangrijk. Want samen zorgen we ervoor dat de gemeente Oldebroek een goede en fijne plek is en blijft. Ik wil u dan ook van harte uitnodigen voor het interactief theater van de Dames die Raken. Tijdens dit theater gaan we dieper in op de verschillende maatschappelijke thema’s. Ook hier kunt u uw eigen ervaringen en meningen met ons en uw dorpsgenoten delen. Zo kleuren we samen verder."

Kleurwedstrijd

Met de kaart die inwoners in de bus hebben gekregen konden zij ook meedoen aan de kleurwedstrijd. Uit alle mooie inzendingen is een winnaar gekozen: Benthe Huenestijn. Uit handen van wethouder Liesbeth Vos – van de Weg kreeg zij een mooi cadeau.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel