Lead image 1:
Lead image TXT 1: Laatste keer ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool voor zomerstop
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Laatste keer ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool voor zomerstop
Ankeiler: Zaterdagmorgen om 10.15 uur hadden ruim 40 jongens en meisjes zich verzameld voor de ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool.

- Zaterdagmorgen om 10.15 uur hadden ruim 40 jongens en meisjes zich verzameld voor de ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool. Een mooie opkomst tijdens de laatste keer voor de zomerstop. Onder leiding van de trainers Peter en Harry werd er verschillende oefeningen gedaan met en zonder bal. Het plezier was van de gezichten af te lezen.

Na een half uur was er een drinkpauze in de vorm van ranja, gezien de mooie buitentemperatuur een zeer welkome dorstlesser. Daarna ging iedereen weer vrolijk en vol goede moed het tweede deel in. Na afloop kreeg iedere deelnemer een sleutelhanger van ESC mascotte Botje omgehangen. Bovendien was er in de kantine voor iedereen gratis patat en drinken.

In september zal de eerste ESC Franken Dakkapellen voetbalschool voor het nieuwe seizoen weer van start gaan. Ben jij 4, 5 of 6 jaar en wil je eens kennis maken met de voetbalsport, dan ben je van harte welkom. Deelname is gratis.

Laatste keer ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool voor zomerstop
Laatste keer ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool voor zomerstop
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel