Bevat Video: Video
Ankeiler: Hoe prachtig is het waterwingebied van Vittens: de Wezeperheide. Donderdag mochten de 15 en de 10km wandelaars binnen de hekken lopen.

- Hoe prachtig is het waterwingebied van Vittens: de Wezeperheide. Donderdag mochten de 15 en de 10km wandelaars binnen de hekken lopen. De Schotse Hooglanders werden door de kuddebeheerder in de gaten gehouden. Andere paden dan andere jaren. De bult over is ook best pittig, maar weer een prachtige route.

Fotoreportage Jack Aalderink

Daarna met alle deelnemers over "De Laatste Loodjes". Een waar feestje op de Noordsingel. De burgemeester van Oldebroek mevrouw Haseloop heeft heel wat handen geschud, gesprekjes gevoerd, een t-shirt uitgereikt aan onze 15km Kanjer en de wisselbokaal aan de Looschool. De wisselbokaal is voor de school die gemiddeld de langste afstand per persoon heeft gelopen.

We bin d’r Uut, de Eendracht en de VLS hebben met hun muzikale klanken er een waar feestje van gemaakt. Alle toeschouwers langs de kant hebben er van genoten. En voor alle lopers: de medaille gehaald!!

Het plan voor komende tijd: nagenieten van een geslaagd evenement! De beentjes mogen omhoog!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel