Ankeiler: Vandaag is de laatste dag van de 9de editie van Vestingval Elburg. ‘Wat was het tot nu toe een succesvolle editie! Heel veel bezoekers die hebben genoten.

- Vandaag is de laatste dag van de 9de editie van Vestingval Elburg. ‘Wat was het tot nu toe een succesvolle editie! Heel veel bezoekers die hebben genoten. We ontvingen ontzettend mooie complimenten over de kwaliteit van de kunstexposities en het volle gevarieerde programmaonderdelen met veel jong talent. Adembenemende ervaringen met veel emoties die voor mooie herinneringen en ervaringen hebben gezorgd, ‘vertelt Petra Boersma namens Vestingval Elburg.

Vandaag zijn er nog veel bijzondere programmaonderdelen zoals een dichter die reflecteert op het werk van kunstenaarsduo Horden & Schimmel, jazzmuziek bij Huis met de 7 pijlen, klassieke muziek bij Da Pietro en Zuid-Amerikaanse muziek bij het Boothuis.

Zo spectaculair als het begin was 10 dagen geleden met acrobatiek op de knip door jong talent Rianne Land uit de gemeente Elburg, zo spectaculair wordt Vestingval Elburg ook afgerond. Een Hanzekunstveiling om 15.00 uur bij de Visafslag. Op de kunstveiling wordt vanmiddag geattendeerd door de stadsomroeper en de hellebaardiers.

Vestingval Elburg wordt officieel afgesloten met een besloten bijeenkomst in de Kloostertuin.

Kijk op www.vestingvalelburg.nl voor verdere informatie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel