Ankeiler: Komende zaterdag 3 juni zal het Elburg Foods G-voetbaltoernooi voor de twaalfde keer op rij door VSCO’61 worden georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde.

- Komende zaterdag 3 juni zal het Elburg Foods G-voetbaltoernooi voor de twaalfde keer op rij door VSCO’61 worden georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aan het toernooi, dat inmiddels traditioneel op de eerste zaterdag van juni gehouden wordt, zullen 13 teams deelnemen.

De deelnemers komen uit de wijde omgeving naar Oosterwolde. Zo zijn er teams uit Almelo, ’t Harde, Wijhe, Colmschate, Ede-Wageningen, Nijverdal, Twello en Kampen aanwezig. De deelnemers zullen op een half veld spelen in 3 verschillende poules. Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi trofee. SV ‘t Harde is titelverdediger van het toernooi bij de senioren. Zij zullen proberen hun titel te verdedigen. Op het recreantenniveau is SC Rheden uit Rheden de laatste winnaar. Alle deelnemende teams zullen een mooie beker ontvangen.

Het toernooi zal om 09.45 uur geopend worden en de prijsuitreiking zal rond 14.30 uur plaatsvinden. Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden die mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Spijkerboer en het fruit wordt verzorgd door Kwakkel’s groente en fruit. Ook is er tijdens de lunch een spetterend optreden van de Nederlandstalige en inmiddels voor het toernooi bekende zanger Willem van Hooren. Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue, verzorgd door Slagerij H. van de Weg.

Het toernooi, dat het op gepaste wijze realiseren van een onvergetelijke dag voor de deelnemers tot doel heeft, zou niet kunnen bestaan zonder de steun van haar sponsoren Elburg Foods, Wilkins & Partners, Info+, OpMaat administratie en advies en Orij Makelaardij. 'Wij willen de sponsoren hartelijk danken voor de bijdrage en inzet. We verwachten een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi trofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 3 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis,' aldus VSCO'61.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel